Nationale Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering
Maak een vergelijking
Bereken nu je premie
Kenmerken:

Een uitgebreide dekking voor u en uw hele gezin

Tot € 2.500.000.- verzekerd
Ook dekking bij een vriendendienst

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de aansprakelijkheidsverzekering van FBTO, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

(058) 234 56 78
Whatsapp 06 13 50 90 99

Nationale Nederlanden aansprakelijkheidsverzekering

Een score van 8,3 uit 10 volgens Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden is een financiële dienstverlener die ruim 170 jaar geleden werd opgericht. Het bedrijf is een van de allergrootste financiële dienstverleners van ons land. Nationale Nederlanden heeft ruim vijf miljoen klanten.

De dienstverlener biedt een groot aanbod van producten, waaronder leningen, spaarproducten, pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Zo is het mogelijk om bij Nationale Nederlanden ook een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.

Aansprakelijkheidsverzekering Nationale Nederlanden

Als jijzelf of een gezinslid per ongeluk de spullen van iemand anders beschadigt of als er iemand door jouw schuld gewond raakt dan kun je aansprakelijk worden gesteld. De Aansprakelijkheidsverzekering van Nationale Nederlanden dekt de schade die jij moet betalen. Met deze verzekering kun je je partner en je kinderen ook meeverzekeren. Daarnaast is ook de schade die door je huisdieren wordt veroorzaakt verzekerd.

Wat is onder meer verzekerd?

Met de Aansprakelijkheidsverzekering van Nationale Nederlanden is onder meer het volgende verzekerd:

  • Schade aan de spullen van iemand anders
  • Verwondingen die je bij anders hebt veroorzaakt
  • Schade die je huisdier aan de spullen van iemand anders heeft veroorzaakt
  • Verwondingen die je huisdier aan iemand anders heeft veroorzaakt
  • Nationale Nederlanden vergoedt ook de kosten voor rechtsbijstand als de verzekeraar vind dat je niet aansprakelijk bent voor schade of verwondingen

Verzekerd tot 2500.000 euro

Als je de Aansprakelijkheidsverzekering van Nationale Nederlanden afsluit dan kun je kiezen voor een verzekerd bedrag van 1000.000 of 2500.000 euro per schadegeval. Ook al is de kans erg klein dat de schade die je veroorzaakt tot in de tonnen is, toch is het prettig om te weten dat je goed bent verzekerd als er onverwachts iets gebeurt.

Ook verzekerd bij vriendendienst

Help je een vriend mee verhuizen en laat je per ongeluk een kast vallen? Met de aansprakelijkheidsverzekering van Nationale Nederlanden ben je verzekerd tot 12.500 euro voor schade die je veroorzaakt bij een vriendendienst.

Pakketkorting

Deze aansprakelijkheidsverzekering kun je ook toevoegen aan een verzekeringspakket. Dit is het ZekerheidsPakket Particulieren. In dit pakket kun je meerdere verzekeringen afsluiten. Vervolgens ontvang je weer een pakketkorting op je premie. De korting kan oplopen tot acht procent.

Meerdere verzekeringen vergelijken

Wil je de Aansprakelijkheidsverzekering van Nationale Nederlanden afsluiten? Bekijk de voorwaarden en de premiehoogte dan op Ikvergelijkonline.nl. Met behulp van onze vergelijker kun je meerdere verzekeringen vergelijken. Zo kom je direct te weten of de Aansprakelijkheidsverzekering van Nationale Nederlanden bij jou past.

Bron: Nationalenederlanden.nl