Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering
Maak een vergelijking
Bereken nu je premie
Kenmerken:

Ruime dekking bij schade door vriendendienst

Uitwonende studerende kinderen verzekerd
Wereldwijd verzekerd
Altijd 14 dagen bedenktijd

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de aansprakelijkheidsverzekering van Klaverblad, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

079 – 3 204 549.
Via het contactformulier

Klaverblad aansprakelijkheidsverzekering

Een score van 8,2 uit 10 volgens Klaverblad

De middelgrote verzekeraar Klaverblad Verzekeringen werd in 1850 opgericht en is volledig zelfstandig. De verzekeraar biedt verzekeringen aan voor particulieren en ondernemers. Bij Klaverblad Verzekeringen kun je schade- en levensverzekeringen afsluiten. Door heel ons land zijn er 3200 onafhankelijk assurantiekantoren gevestigd waar je een verzekering kunt afsluiten van Klaverblad Verzekeringen. Daarnaast is het ook mogelijk om online een verzekering af te sluiten.

Klaverblad verzekeringen aansprakelijkheidsverzekering

Klaverblad Verzekeringen biedt een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) aan. Dit is een complete verzekering waarmee een schadeclaim wordt vergoed. De verzekeraar keert de vergoeding alleen uit als je volgens de wet aansprakelijk bent voor de schade. Als een persoon onterecht een schadeclaim indient dan neemt Klaverblad Verzekeringen het voor je op. Rechtshulp wordt namelijk ook vergoed. Met de AVP hoef je hoeft je dus geen zorgen te maken over de gevolgen van schade die je anderen per ongeluk toebrengt.

Wie is verzekerd met AVP van Klaverblad Verzekeringen?

Met de aansprakelijkheidsverzekering van Klaverblad Verzekeringen ben je als alleenstaande of als gezin verzekerd. Bij een gezin zijn je gezinsleden en andere huisgenoten ook verzekerd. Dit geldt ook voor ongehuwde kinderen die voor een studie ergens anders wonen. Verder zijn je logees en huispersoneel ook verzekerd.

Oppassen en logeren

Klaverblad Verzekeringen vergoedt de schade die je kind maakt terwijl iemand op hem of haar past. Dit is ook zo bij schade die je kind maakt als hij of zij bij een ander logeert.

Schade die is veroorzaakt door je huisdier

Als je huisdier schade bij iemand anders maakt dan wordt dit vergoed door Klaverblad Verzekeringen.

Schade door je eigen woning

Met de AVP van Klaverblad Verzekeringen ben je verzekerd voor schade die door jouw huis is ontstaan. Een voorbeeld hiervan is een dakpan die op het autodak van de buurman valt, terwijl het niet stormde.

Schade aan gehuurde of geleende spullen

Als je spullen leent van iemand en deze spullen per ongeluk beschadigt dan ben je hiervoor verzekerd. Als je kind, dat jonger dan 14 jaar is, de spullen beschadigt dan vergoedt de verzekeraar maximaal het verzekerde bedrag. Als de verzekerde ouder is dan 14 jaar wordt er maximaal 25.000 euro vergoed.

Schade tijdens een vriendendienst

Heb je iemand geholpen? Dan ziet de verzekeraar dit als een vriendendienst. Je bent dan niet aansprakelijk voor schade die je hebt veroorzaakt. Als je hier toch aansprakelijk voor wordt gesteld dan vergoed Klaverblad Verzekeringen de schade vaak toch.

Verzekerd bedrag

Je kiest zelf het verzekerd bedrag. Je hebt de keuze uit 1.250.000 euro of 2.500.000 euro.

Eigen risico

Je kunt kiezen voor een eigen risico van 90 euro per gebeurtenis. Hierbij maakt het niet uit door wie de schade gemaakt is. Als gezin kun je ook kiezen voor een eigen risico van 155 euro per gebeurtenis. Dit eigen risico geldt alleen voor schade die gemaakt is door je kinderen.

Aansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken

Heb je interesse in de aansprakelijkheidsverzekering van Klaverblad Verzekeringen? Op Ikvergelijkonline.nl vind je meer informatie. Met behulp van onze vergelijker kun je aansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken van diverse betrouwbare verzekeraars.

Bron: Klaverblad.nl