Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering
Maak een vergelijking
Bereken nu je premie
Kenmerken:

Binnen 2 minuten geregeld
Gezinsleden en huisdieren wereldwijd verzekerd
Ook uitwonende studerende kinderen
Al vanaf € 2,01 per maand

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de aansprakelijkheidsverzekering van Ditzo, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

Via de klantenservice

Ditzo aansprakelijkheidsverzekering

Een score van 8,1 uit 10 volgens Ditzo

Bij de internetverzekeraar Ditzo is het alleen mogelijk om online een verzekering af te sluiten. Ditzo behoort tot de verzekeringsgroep ASR Nederland N.V. Dit is de verzekeringsmaatschappij voor alle Nederlandse verzekeringen. Andere onderdelen van ASR zijn Europeesche Verzekeringen, De Amersfoortse en Ardanta.

Ditzo biedt verschillende verzekeringen aan op het gebied van auto’s, vrije tijd, zorg, wonen en persoonlijk. Deze verzekeraar geeft je geen advies bij het afsluiten van een verzekering. Als je wel advies wilt, kan je contact opnemen met ASR. Deze maatschappij werkt samen met duizenden Nederlandse adviseurskantoren.

Aansprakelijkheidsverzekering Ditzo

Bij Ditzo kun je ook een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Hiermee is je hele gezin wereldwijd verzekerd tegen aansprakelijkheid. Dit geldt ook voor je meerderjarige kinderen die voor een studie of stage niet meer thuis wonen. Ook je logees, huisdieren, de huishoudelijke hulp en de oppas zijn meeverzekerd. Je hebt de keuze uit een verzekerd bedrag van maximaal 1250.000 of 2500.000 euro.

Bijna alle schade aan spullen van iemand anders gedekt

Als je wettelijk aansprakelijk bent voor schade, kunnen de kosten hoog oplopen. Dit is vooral zo als er iemand gewond raakt. Een aansprakelijkheidsverzekering is dan onmisbaar. Met de Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering is vrijwel alle schade aan spullen van iemand anders gedekt. Ook de schade die is veroorzaakt door je huisdier wordt vergoed. Per schadegeval is dit 1250.000 euro.

Voordelen Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering

Dit zijn de voordelen van de aansprakelijkheidsverzekering van Ditzo:

  • Snel online geregeld, binnen twee minuten
  • Alle gezinsleden en huisdieren zijn wereldwijd meeverzekerd
  • Ook uitwonende studerende kinderen zijn meeverzekerd

Deze verzekering heeft een hoge klanttevredenheid van 85 procent.

Schade veroorzaakt tijdens een vriendendienst

Als je tijdens een vriendendienst, zoals een verhuizing, schade veroorzaakt, ben je daar wettelijk gezien niet aansprakelijk voor. Je hoeft de schade dus niet te vergoeden. Dit betekent dus dat je vriend met de schade blijft zitten en deze zelf moet vergoeden. Ditzo vergoedt de schade dan wel tot een maximaal bedrag van 12.500 per gebeurtenis.

Schadevergoeding bij zinloos geweld

Het kan gebeuren dat je zelf geen schade veroorzaakt, maar schade oploopt doordat iemand anders een strafbaar feit pleegt. Dit kan bijvoorbeeld door zinloos geweld. Ditzo vergoedt dan de schade. Per verzekerde is dit maximaal 50.000 euro per gebeurtenis en maximaal 250.000 euro voor alle verzekerden samen.

Bekijk en vergelijk diverse aansprakelijkheidsverzekeringen

Benieuwd naar de premiehoogte van de Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering? Bekijk deze dan hier. Met behulp van de vergelijker bekijk en vergelijk je diverse aansprakelijkheidsverzekeringen.

Bron: Ditzo.nl