Centraal Beheer Aansprakelijkheidsverzekering
Maak een vergelijking
Bereken nu je premie
Kenmerken:

Schade die u aan anderen veroorzaakt
Ook bij schade in het buitenland
Schade door uw huisdier

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de aansprakelijkheidsverzekering van Centraal Beheer, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

(055) 579 8000

Centraal Beheer aansprakelijkheidsverzekering

Een score van 7,6 uit 10 volgens Centraal Beheer

De verzekeraar Centraal Beheer bestaat al sinds 1909. In 1995 werd de verzekeraar onderdeel van de Achmea Groep. Dit is de grootste groep van Nederlandse verzekeraars. In Nederland werken ruim 17.000 mensen bij Achmea. In de rest van Europa heeft de verzekeringsgroep ruim 5000 werknemers.

Centraal Beheer biedt financiële producten en diensten, zoals spaarproducten, hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Je kunt bij deze verzekeraar ook een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten.

Aansprakelijkheidsverzekering Centraal Beheer

Met de aansprakelijkheidsverzekering van Centraal Beheer ben je verzekerd als je schade aan de eigendommen van iemand anders veroorzaakt. Of als er iemand door jou gewond raakt. Deze verzekering geldt voor jou en voor de mensen met wie je samenwoont in huis, zoals je partner en je kinderen. De aansprakelijkheidsverzekering van Centraal Beheer kwam in maart 2018 als beste uit de test van de Consumentenbond.

Wereldwijd verzekerd

Met de Centraal Beheer aansprakelijkheidsverzekering ben je wereldwijd verzekerd tot een bedrag van 2500.000 euro. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een verzekerd bedrag van 1500.000 euro. Je betaalt dan een lagere premie.

Welke zaken zijn verzekerd?

De volgende zaken zijn verzekerd met de Aegon Aansprakelijkheidsverzekering:

  • Schade aan de eigendommen van iemand anders
  • Schade aan een andere persoon
  • Schade die is veroorzaakt door je huisdier
  • Schade aan een vakantiehuis
  • Schade die is veroorzaakt tijdens een vriendendienst, bijvoorbeeld als je een vriend helpt met verhuizen en een servies breekt.

Afhandeling van de schade

Met de Centraal Beheer Aansprakelijkheidsverzekering wordt de veroorzaakte schade snel afgehandeld. Als je schade hebt veroorzaakt, kun je dit zeven dagen per week en 24 uur per dag melden bij de verzekeraar. Als het gaat om een noodgeval is er binnen twee uur iemand bij je. Na de schademelding wordt er onderzocht of de schade verzekerd is en of je hier wettelijk aansprakelijk voor bent. Als dit zo is dan bekijkt de verzekeraar hoe groot de schade is. Vervolgens wordt de schade afgehandeld en vergoed.

Voorkom een schadeclaim

Ook al is het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering niet verplicht, het is wel verstandig om dit te doen. Volgens de wet kun je aansprakelijk worden gesteld voor schade aan iemand anders of iemand anders zijn spullen. Om een schadeclaim te voorkomen, is het dus fijn dat je verzekerd bent.

Vergelijk aansprakelijkheidsverzekeringen

Meer weten over de Centraal Beheer Aansprakelijkheidsverzekering? Bekijk deze verzekering dan via de vergelijker op Ikvergelijkonline.nl. Hiermee vergelijk je diverse aansprakelijkheidsverzekeringen van verschillende aanbieders.

Bron: Centraalbeheer.nl