Aegon Aansprakelijkheidsverzekering
Maak een vergelijking
Bereken nu je premie
Kenmerken:

Uitwonende studerende kinderen standaard meeverzekerd
Schade door uw huisdier is meeverzekerd
Kosten van juridische bijstand zijn meeverzekerd, als iemand u aansprakelijk stelt

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de aansprakelijkheidsverzekering van FBTO, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

(058) 234 56 78
Whatsapp 06 13 50 90 99

Aegon aansprakelijkheidsverzekering

Een score van 7,3 uit 10 volgens Aegon

Aegon is een van de grootste verzekeraars van ons land. De verzekeraar is in 1983 opgericht en is ontstaan uit een fusie tussen de twee verzekeringsbedrijven AGO en ENNIA. De geschiedenis van AEGON gaat echter verder terug, naar het jaar 1844. In dat jaar werd de oudste rechtsvoorganger opgericht; Memento Mori. Sinds die tijd werden er diverse begrafenisfondsen, levensverzekeraars, schadeverzekeraars, weduwenfondsen en andere instellingen aan de verzekeraar toegevoegd.

Aegon levert haar klanten financiële producten en diensten die belangrijk zijn voor diverse gebeurtenissen in het leven, zoals een aansprakelijkheidsverzekering. Hiermee wordt de schade die je aan de spullen of aan iemand hebt veroorzaakt, vergoed.

Hoe werkt de aansprakelijkheidsverzekering van Aegon?

Als jij, je partner of je kind onbedoeld iets van een ander beschadigt of iemand raakt per ongeluk gewond door een van je gezinsleden dan kan de schadeclaim erg hoog zijn. Met de Aegon aansprakelijkheidsverzekering ben je beschermd tegen de financiële gevolgen van deze risico’s. Bij deze verzekering kies je voor een verzekerd bedrag van 1250.000 of 2500.000 euro. Als de schade hoger is dan betaal je de schade boven het verzekerd bedrag.

Wie is er verzekerd met de Aegon Aansprakelijkheidsverzekering?

Met de aansprakelijkheidsverzekering van Aegon zijn jij en je echtgenoot of (geregistreerd) partner en je kinderen verzekerd. Het maakt niet uit of je kinderen thuis wonen of uitwonend zijn voor een studie. Ook je huishoudelijke hulp of je au pair zijn verzekerd als je dit bij de Belastingdienst hebt aangegeven.

Wanneer is de Aegon Aansprakelijkheidsverzekering iets voor jou?

Er zijn tal van situaties waarbij deze aansprakelijkheidsverzekering van pas komt, bijvoorbeeld als je:

  • Per ongeluk rode wijn morst op het kleed van je vrienden
  • Je aangelijnde hond een ander dier bijt
  • Kind per ongeluk een bal door de ruit van je buren schopt

Met de Aegon Aansprakelijkheidsverzekering worden de schadekosten vergoed. Bovendien biedt deze verzekering een wereldwijde dekking voor jou en je gezin.

Geen eigen risico

Met deze aansprakelijkheidsverzekering heb je geen eigen risico. Wel kun je ervoor kiezen om het vrijwillig eigen risico te verhogen. Als je dit doet, betaal je minder premie per maand.

Bekijk en vergelijk aansprakelijkheidsverzekeringen

Wil je graag een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten, zoals de Aegon aansprakelijkheidsverzekering? Bekijk en vergelijk de verschillende aansprakelijkheidsverzekeringen dan via Ikvergelijkonline.nl en maak je keuze.

Bron: Aegon.nl