ABN Amro Aansprakelijkheidsverzekering
Maak een vergelijking
Bereken nu je premie
Kenmerken:

Je hele gezin is wereldwijd verzekerd
Vanaf € 3,51 per maand
Géén eigen risico

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de aansprakelijkheidsverzekering van ABN Amro, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

0900 – 00 24

ABN Amro aansprakelijkheidsverzekering

Een score van 5 sterren volgens MoneyView

ABN AMRO Bank nv is in juli 2010 ontstaan uit een juridische fusie tussen ABN AMRO Bank nv en Fortis Bank Nederland. De bank biedt een uitgebreid en compleet pakket aan producten en diensten aan klanten aan via diverse kanalen, waaronder mobiele applicaties en internetbankieren.

Naast geldproducten, biedt de ABN AMRO ook verzekeringen aan. Zo kun je bij de deze bank ook een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten.

Aansprakelijkheidsverzekering ABN AMRO

Met de aansprakelijkheidsverzekering van de ABN AMRO ben je verzekerd als je schade aan de spullen van anderen veroorzaakt of als je letsel aan een andere persoon toebrengt. Met deze verzekering is je hele gezin wereldwijd verzekerd. Dit is ook zo als je in het buitenland op vakantie bent.

Wat is verzekerd?

De volgende zaken zijn verzekerd met de Aansprakelijkheidsverzekering van ABN AMRO:

  • Schade die is veroorzaakt door je huisdier
  • Schade veroorzaakt aan een andere persoon of aan zijn of haar spullen
  • Schade die door een onverzekerde logé van jou is veroorzaakt
  • Schade door je huispersoneel als dit verband houdt met je werk

Voor iedereen

De aansprakelijkheidsverzekering van ABN AMRO is bedoeld voor iedereen. Iedere persoon kan immers per ongeluk schade bij een ander toebrengen. Dit kan bijvoorbeeld als je de spullen van een vriend beschadigt of als iemand gewond raakt door jou. De schade wordt alleen gedekt als je hier volgens de wet aansprakelijk voor bent. Soms dekt de verzekering ook schade waar je niet aansprakelijk voor bent. Het gaat dan bijvoorbeeld om sport- en spelactiviteiten, logeersituaties en oppassituaties. Met de Aansprakelijkheidsverzekering van ABN AMRO verzeker je niet alleen jezelf, maar je hele gezin, binnen en buiten Nederland.

Wie is verzekerd met de ABN AMRO Aansprakelijkheidsverzekering?

Met de aansprakelijkheidsverzekering zijn de volgende personen verzekerd:

  • Jezelf en je eventueel inwonende partner
  • Je minderjarig kind of het minderjarige kind van je inwonende partner
  • Je meerderjarige kind of het meerderjarige kind je van je inwonende partner, dat bij jou inwoont of uitwonend is voor een voltijdstudie
  • Je huisdieren
  • Je logees, als ze niet ergens anders verzekerd zijn
  • Je huispersoneel, als hun aansprakelijkheid verband heeft met de werkzaamheden die ze voor je uitvoeren

Geen standaard eigen risico

Met deze aansprakelijkheidsverzekering heb je geen standaard eigen risico. Wel kun je kiezen voor een vrijwillig eigen risico van 100 euro per gebeurtenis. Als je kinderen hebt, kun je voor je kinderen een vrijwillig eigen risico kiezen van 175 euro per gebeurtenis. Als je kiest voor een vrijwillig eigen risico krijg je weer korting op je maandelijkse premie.

Betaalrekening nodig

Bij deze aansprakelijkheidsverzekering heb je een ABN AMRO Betaalrekening nodig. Van deze betaalrekening wordt de premie voor de verzekering afgeschreven. Als je meer dan twee schadeverzekeringen bij ABN AMRO hebt, krijg je een pakketkorting.

ABN ARMO Aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Wil je de ABN AMRO Aansprakelijkheidsverzekering afsluiten? Vergelijk de voorwaarden en de premie dan eerst met die van andere verzekeraars. Dit kan eenvoudig via de vergelijker op Ikvergelijkonline.nl.

Bron: Abnamro.nl